اکتبر 16
بازدید : 1183
نظرات : بدون دیدگاه
استقلال طلبی کودک لجبازی نیست

کودکان نوپا حتی وقتی همیشه موفق نیستند به طور طبیعی می خواهند همه کارها را خودشان انجام بدهند. مرحله «می توانم خودم این کار را بکنم» آغاز تمایل و اشتیاق به کار و خوش بینی است. درست طی کردن این مرحله به کودک کمک می کند بعدها در زندگی تصور جوان خودش را به برخورد […]

کودکان نوپا حتی وقتی همیشه موفق نیستند به طور طبیعی می خواهند همه کارها را خودشان انجام بدهند. مرحله «می توانم خودم این کار را بکنم» آغاز تمایل و اشتیاق به کار و خوش بینی است. درست طی کردن این مرحله به کودک کمک می کند بعدها در زندگی تصور جوان خودش را به برخورد «من می توانم» تبدیل کند.

 

  • به فرزندتان اجازه بدهید سعی کند کار دشواری را انجام بدهد اما نزدیک او بمانید. اگر دیدید دارد کلافه می شود از او بپرسید کمک می خواهد یا نه. اگر شانس با شما باشد شاید اجازه بدهد مداخله کنید.
  • حواس فرزندتان را متوجه کار جالب تری کنید تا بتوانید کاری را که در دست دارید به اتمام برسانید برای مثال به فرزندتان پیشنهاد کنید وقتی دارید بند کفشش را می بندید می تواند کتاب مورد علاقه اش را بخواند یا خرس عروسکی اش را بغل کند.
  • با شرکت در کارهایی که فرزندتان می خواهد به اتمام برساند دشواری آن ها را کاهش دهید. برای فرزندتان کار مناسبی در نظر بگیرید و خودتان قسمت های سخت را انجام بدهید. مراقب باشید فرزندتان بداند آن بخش کار که به او مربوط می شود خیلی مهم است.
  • اگر عجله دارید بداخلاقی تان را بروز ندهید. این کار وقت بیشتری در اختیارتان می گذارد تا نقشه ای بریزید، طوری که بتوانید بدون واکنش شدید کار را به انجام برسانید. هیچ قانونی نمی گوید فرزند شما باید برای سوار شدن به ماشین کفش پوشیده باشد یا قبل از بیرون رفتن از خانه دکمه های گرمکنش بسته باشد، اما باید منتظر چند نگاه خیره باشید.
  • کارهای کوچکی را در نظر بگیرید که کودک شما بتواند قبل از اینکه درگیر شوید همراه خودتان انجام دهد. کودکان فقط می خواهند ادای بزرگ ترها را در بیاورند. به فرزند کوچک تان یک دستمال گردگیری بدهید. برایش یک جاروی اسباب بازی یا یک پاروی برف پاک کنی یا شن کش کوچک بخرید. در مرتب کردن رختخواب یا چیدن میز از او کمک بخواهید. انتظار نداشته باشید کاری که به فرزندتان سپرده اید بدون نقص انجام شود و هرگز کاری را که فرزندتان تازه انجام داده از نو انجام ندهید. هیچ چیز بیشتر از اینکه کودک شما ببیند کاری که برای انجام دادنش زحمت زیادی کشیده را درست می کنید، ایرادهایش را می بینید یا چیزی را تغییر می دهید به او صدمه نمی زند. این حکم در مورد کودکان در هر سنی و حتی همسرتان صدق می کند.
  • مسئولیت هایی را به عهده فرزندتان بگذارید که از عهده انجام آن ها برآید، کارهای به ظاهر کوچک به فرزند شما امکان می دهد بزرگسال بودن را تجربه کند.
  • موفقیت های کوچک و بزرگ را تحسین کنید.

 

نویسنده این مطلب :

فرزند پرتال

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه شما