نوامبر 23
بازدید : 1375
نظرات : بدون دیدگاه
این 5 بیماری دوران بارداری را جدی بگیرید!

دوران بارداری یکی از حساس‌ترین دوره‌ها در زندگی مادران محسوب می‌شود چون برای سلامتی فرزند‌‌شان باید نکات بهداشتی و تغذیه‌ای زیادی را رعایت کنند و مراقب باشند به بیماری‌مبتلا نشوند. به همین بهانه ما با پریسا الماسی گفتگو کردیم و از او درباره بیماری‌هایی که ممکن است مادران باردار به آنها مبتلا شوند پرسیدیم. الماسی […]

دوران بارداری یکی از حساس‌ترین دوره‌ها در زندگی مادران محسوب می‌شود چون برای سلامتی فرزند‌‌شان باید نکات بهداشتی و تغذیه‌ای زیادی را رعایت کنند و مراقب باشند به بیماری‌مبتلا نشوند. به همین بهانه ما با پریسا الماسی گفتگو کردیم و از او درباره بیماری‌هایی که ممکن است مادران باردار به آنها مبتلا شوند پرسیدیم.
الماسی با اشاره به دوران حساس بارداری و عوارض بیماری‌های مختلف بر سلامت مادر و جنین می‌گوید: مادران باردار باید در این دوران بسیار مراقب سلامتی خودشان باشند چرا که ممکن است با نادیده گرفتن و رعایت نکردن این نکات هم جان مادر و هم جان جنین به خطر بیفتد.
بر همین اساس الماسی چند بیماری مهم دوران بارداری که باید جدی گرفته شوند نام می‌برد:
1- اختلالات قلبی-عروقی: یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی که می‌تواند در دوران بارداری برای مادر و جنین خطرناک باشد، اختلالات قلبی-عروقی است. از علائم این اختلالات می‌توان به  تنگی نفس، سرفه‌های شبانه، سرفه‌های خونی، سَنکوب و درد قفسه سینه اشاره کرد. اختلالات قلبی در دوران بارداری می‌توانند باعث فشار خون، خونریزی و کم‌خونی در مادر شوند. همچنین مادرانی که اختلالات مادرزادی قلبی دارند، ممکن است این اختلالات را به فرزندان‌شان منتقل کنند.

2- فشار خون در بارداری: اگر مادری قبل از دوران بارداری به فشار خون بالا مبتلا باشد، باید حتما فشار خون خود را کنترل کند و بعد از آن باردار شود. مادران در دوران بارداری هم باید مدام تحت مراقبت باشند. چون ممکن است بعضی از خانم‌ها قبل از بارداری فشار خون نداشته باشند اما در دوران بارداری به این بیماری مبتلا شوند. بالا رفتن فشار خون خطرناک است و آنها باید حتما تحت مراقبت پزشک قرار بگیرند.فشار خون بالا یا 14 فشار خون بالا محسوب می‌شود. از عوارضی که فشار خون بالا در مادران ایجاد می‌کند می‌توان به زایمان زودرس، تشنج، سکته مغزی، آسیب به کلیه، نارسایی قلبی، سکته قلبی و مرگ اشاره کرد. این عوارض در جنین هم باعث مرگ جنین، محدودیت رشد و مرگ نوزاد می‌شود.خانم‌هایی که سابقه نامطلوب حوادث مغزی و عروقی، سکته قلبی و اختلال عملکرد قلبی-کلیوی دارند و همچنین خانم‌هایی که سالم هستند اما فشار خون‌شان به‌طور مداوم و پایدار بالای 15 روی 10 می‌رسد باید تحت درمان قرار بگیرند.
3- عفونت‌های دستگاه ادراری: این عفونت‌ها بیشتر بدون علامت بوده و تنها از طریق آزمایش تشخیص و درمان می‌شوند. اما اگر خانم‌های باردار مبتلا به این عفونت‌ها درمان نشوند دچار زایمان زودرس می‌شوند و جنین هم در هنگام تولد دچار کمبود وزن خواهد شد.

 

نویسنده این مطلب :

فرزند پرتال

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه شما