
صحبت کردن از مسائل جنسی در جای خود، نباید تابو باشد. باید بپذیریم که در آموزش جنسی به کودکان و بزرگسالان کم کاری وحشتناکی کردهایم. سواد جنسی در جامعه ما بسیار پایین بوده و این امر سبب میشود هر فردی به آزمون و خطا دست بزند که ریشه برخی آسیبهای ازدواج نیز همین کمسوادی جنسی […]
صحبت کردن از مسائل جنسی در جای خود، نباید تابو باشد. باید بپذیریم که در آموزش جنسی به کودکان و بزرگسالان کم کاری وحشتناکی کردهایم. سواد جنسی در جامعه ما بسیار پایین بوده و این امر سبب میشود هر فردی به آزمون و خطا دست بزند که ریشه برخی آسیبهای ازدواج نیز همین کمسوادی جنسی و آزمون و خطا کردنهاست.
در دین مبین اسلام به مسائل جنسی بسیار پرداخته شده است، روحانیون و علما در کنار مشاوران و روانشناسها باید مردم و بهویژه والدین را در مساجد و مدارس آموزش دهند چون صحبت از مسائل جنسی و آموزش اقتضائی آن به کودکان گناه نیست.
همچنین آموزش جنسی شامل رعایت بهداشت نواحی جنسی و برخی مسائل فیزیولوژیک نیز میشود. برخی کنجکاویهای جنسی لازم بوده و کودک باید بدن خودش را کشف کند.
آموزش جنسی به کودکان باید به طور سیستمی انجام شده و خانوادهها باید فضای داخل خانواده را برای افزایش دانش و آگاهی جنسی کودکان فراهم کرده و از آسیبهای وارده جلوگیری کنند، چون آسیبهای جنسی، از فرد یک قربانی انتقام جو میسازد که آسیب آن به مراتب جبرانناپذیرتر از آسیبهای جسمی هستند.
اندامهای جنسی را باید به کودکان شناساند و مادر باید تأکید کند که کسی حق ندارد این قسمت از بدن تو را لمس کند و آن را ببیند و اگر چنین اتفاقی افتاد، بدون هیچ ترسی حتماً من را در جریان بگذار.